Дженоа - Элдор Шомуродов прокомментировал свой трансфер в Дженоа / 28.10.2021 · дженаро гатузо е отказал да ръководи дженоа според журналиста николо шира.

06.11.2021 · без треньор остана италианския футболен клуб дженоа. Новите собственици на клуба са предложили на бившия халф поста старши треньор, но той е отговорил, че не се интересува от тази позиция. От ръководството на клуба в геноа официално съобщиха за уволнението на наставника на тима давиде балардини, като му благодариха за "свършената работа. 02.10.2021 · салернитана одержала первую победу после возвращения в элитный дивизион чемпионата италии по футболу, обыграв на своем поле дженоа в матче седьмого тура. 28.10.2021 · дженаро гатузо е отказал да ръководи дженоа според журналиста николо шира.

02.10.2021 · салернитана одержала первую победу после возвращения в элитный дивизион чемпионата италии по футболу, обыграв на своем поле дженоа в матче седьмого тура. Официально зарегистрированных претендентов на проведение
Официально зарегистрированных претендентов на проведение from img.gazeta.ru
Новите собственици на клуба са предложили на бившия халф поста старши треньор, но той е отговорил, че не се интересува от тази позиция. 06.11.2021 · без треньор остана италианския футболен клуб дженоа. От ръководството на клуба в геноа официално съобщиха за уволнението на наставника на тима давиде балардини, като му благодариха за "свършената работа. 02.10.2021 · салернитана одержала первую победу после возвращения в элитный дивизион чемпионата италии по футболу, обыграв на своем поле дженоа в матче седьмого тура. 28.10.2021 · дженаро гатузо е отказал да ръководи дженоа според журналиста николо шира.

02.10.2021 · салернитана одержала первую победу после возвращения в элитный дивизион чемпионата италии по футболу, обыграв на своем поле дженоа в матче седьмого тура.

Новите собственици на клуба са предложили на бившия халф поста старши треньор, но той е отговорил, че не се интересува от тази позиция. 02.10.2021 · салернитана одержала первую победу после возвращения в элитный дивизион чемпионата италии по футболу, обыграв на своем поле дженоа в матче седьмого тура. От ръководството на клуба в геноа официално съобщиха за уволнението на наставника на тима давиде балардини, като му благодариха за "свършената работа. 28.10.2021 · дженаро гатузо е отказал да ръководи дженоа според журналиста николо шира. 06.11.2021 · без треньор остана италианския футболен клуб дженоа.

28.10.2021 · дженаро гатузо е отказал да ръководи дженоа според журналиста николо шира. 02.10.2021 · салернитана одержала первую победу после возвращения в элитный дивизион чемпионата италии по футболу, обыграв на своем поле дженоа в матче седьмого тура. От ръководството на клуба в геноа официално съобщиха за уволнението на наставника на тима давиде балардини, като му благодариха за "свършената работа. 06.11.2021 · без треньор остана италианския футболен клуб дженоа. Новите собственици на клуба са предложили на бившия халф поста старши треньор, но той е отговорил, че не се интересува от тази позиция.

От ръководството на клуба в геноа официално съобщиха за уволнението на наставника на тима давиде балардини, като му благодариха за
14-те най-големи футболни заменки и кой спечели от тях from static.webcafe.bg
От ръководството на клуба в геноа официално съобщиха за уволнението на наставника на тима давиде балардини, като му благодариха за "свършената работа. 02.10.2021 · салернитана одержала первую победу после возвращения в элитный дивизион чемпионата италии по футболу, обыграв на своем поле дженоа в матче седьмого тура. 06.11.2021 · без треньор остана италианския футболен клуб дженоа. Новите собственици на клуба са предложили на бившия халф поста старши треньор, но той е отговорил, че не се интересува от тази позиция. 28.10.2021 · дженаро гатузо е отказал да ръководи дженоа според журналиста николо шира.

Новите собственици на клуба са предложили на бившия халф поста старши треньор, но той е отговорил, че не се интересува от тази позиция.

От ръководството на клуба в геноа официално съобщиха за уволнението на наставника на тима давиде балардини, като му благодариха за "свършената работа. 06.11.2021 · без треньор остана италианския футболен клуб дженоа. 02.10.2021 · салернитана одержала первую победу после возвращения в элитный дивизион чемпионата италии по футболу, обыграв на своем поле дженоа в матче седьмого тура. Новите собственици на клуба са предложили на бившия халф поста старши треньор, но той е отговорил, че не се интересува от тази позиция. 28.10.2021 · дженаро гатузо е отказал да ръководи дженоа според журналиста николо шира.

28.10.2021 · дженаро гатузо е отказал да ръководи дженоа според журналиста николо шира. Новите собственици на клуба са предложили на бившия халф поста старши треньор, но той е отговорил, че не се интересува от тази позиция. 06.11.2021 · без треньор остана италианския футболен клуб дженоа. 02.10.2021 · салернитана одержала первую победу после возвращения в элитный дивизион чемпионата италии по футболу, обыграв на своем поле дженоа в матче седьмого тура. От ръководството на клуба в геноа официално съобщиха за уволнението на наставника на тима давиде балардини, като му благодариха за "свършената работа.

06.11.2021 · без треньор остана италианския футболен клуб дженоа. 14-те най-големи футболни заменки и кой спечели от тях
14-те най-големи футболни заменки и кой спечели от тях from static.webcafe.bg
06.11.2021 · без треньор остана италианския футболен клуб дженоа. Новите собственици на клуба са предложили на бившия халф поста старши треньор, но той е отговорил, че не се интересува от тази позиция. 28.10.2021 · дженаро гатузо е отказал да ръководи дженоа според журналиста николо шира. 02.10.2021 · салернитана одержала первую победу после возвращения в элитный дивизион чемпионата италии по футболу, обыграв на своем поле дженоа в матче седьмого тура. От ръководството на клуба в геноа официално съобщиха за уволнението на наставника на тима давиде балардини, като му благодариха за "свършената работа.

06.11.2021 · без треньор остана италианския футболен клуб дженоа.

От ръководството на клуба в геноа официално съобщиха за уволнението на наставника на тима давиде балардини, като му благодариха за "свършената работа. 02.10.2021 · салернитана одержала первую победу после возвращения в элитный дивизион чемпионата италии по футболу, обыграв на своем поле дженоа в матче седьмого тура. Новите собственици на клуба са предложили на бившия халф поста старши треньор, но той е отговорил, че не се интересува от тази позиция. 06.11.2021 · без треньор остана италианския футболен клуб дженоа. 28.10.2021 · дженаро гатузо е отказал да ръководи дженоа според журналиста николо шира.

Дженоа - Элдор Шомуродов прокомментировал свой трансфер в Ð"женоа / 28.10.2021 · дженаро гатузо е отказал да ръководи дженоа според журналиста николо шира.. От ръководството на клуба в геноа официално съобщиха за уволнението на наставника на тима давиде балардини, като му благодариха за "свършената работа. 02.10.2021 · салернитана одержала первую победу после возвращения в элитный дивизион чемпионата италии по футболу, обыграв на своем поле дженоа в матче седьмого тура. Новите собственици на клуба са предложили на бившия халф поста старши треньор, но той е отговорил, че не се интересува от тази позиция. 28.10.2021 · дженаро гатузо е отказал да ръководи дженоа според журналиста николо шира. 06.11.2021 · без треньор остана италианския футболен клуб дженоа.